SAS EuroBonus Mastercard får nyt design

<h4>Nyt kort – samme fordele</h4> <p><span>Nu introducerer vi et helt ny kortdesign for dit SAS EuroBonus Mastercard. Kortet er lige så sikkert og smidigt som altid – med samme fordele og indhold. Du får automatisk det nye kort næste gang dit kort skal fornys, så du behøver ikke gøre noget.</span></p>

Dit medlemsnummer og -niveau ses ikke på kortet

På det nye kort vil du ikke længere kunne se dit EuroBonus-nummer og medlemsniveau. Men du har dem altid lige ved hånden på dit digitale EuroBonus-kort i SAS app’en. Hvis du vil have et fysisk EuroBonus-kort, kan du logge ind og bestille det på sas.dk.

Kortets fordele og indhold er uændret

Det nye design gælder for SAS EuroBonus Mastercard og SAS EuroBonus Mastercard Premium. Hvis du har et PointEarner familiekort, vil det få samme design som hovedkortet, med teksten PointEarner trykt på bagsiden.

Længere gyldighedstid forenkler!

Dit kort vil fremover være gyldigt i 4 år. Hvis du har et medlemsniveau, som fornys hvert år, får du ikke længere et nyt kort hver gang. Det betyder at du ikke så tit behøver at opdatere dine kortoplysninger i e-shops, abonnementer og betalingsapps. Det bliver også nemmere hvis du fx skal på en længere rejse, booke hotel eller billeje med et kort som er tæt på sin udløbsdato. Nu har vi mulighed for at forny kortet tidligere, hvis det skulle blive nødvendigt.