Vores kreditkort

Betal sikkert og nemt med SAS EuroBonus Mastercard, og saml værdifulde Ekstrapoint på alt du køber, uanset om det er flyrejser, tøj, mad eller ting til hjemmet. Hvilket kort passer bedst til dig?

 • 10.000

  Ekstrapoint

  SAS EuroBonus World MasterCard

  SAS EuroBonus World Mastercard Premium

  Kortet der giver dig adgang til Fly Premium og op til 25 Ekstrapoint per 100 kr. på alle dine køb.

 • 3.000

  Ekstrapoint

  SAS EuroBonus World MasterCard

  SAS EuroBonus World Mastercard

  Mastercard giver dig op til 20 Ekstrapoint for hver 100 kr. du handler for.

Hvilket kreditkort passer bedst til dig?

Et kreditkort kombineret med SAS EuroBonus giver dig fordele – og point på alt du køber. Dine point kan du forvandle til den rejse du altid har drømt om. Se hvilket af vores kreditkort som passer bedst til dig. 

Sammenlign og læs mere om fordelene

Flere point for kun 95 kr. pr. år

Kom tættere på drømmerejsen! Saml EuroBonus point hurtigere med PointEarner, et ekstrakort til din familie. Du får 1.000 Ekstrapoint i velkomst ved tre køb med PointEarner inden for 30 dage.

Læs mere om PointEarner

Ekstrapoint på alt du køber

Udvid dit medlemskab hos SAS EuroBonus med et Mastercard, så kan du hurtigere samle Ekstrapoint til drømmerejsen. Alt du køber giver dig point, som du kan bruge på flyrejser, hotelnætter eller billeje.

Bedste kreditkort på rejsen

Betal med verdens mest accepterede kreditkort på rejsen, og saml værdifulde Ekstrapoint på alle dine køb i lokal valuta.

Læs mere om kreditkort på rejsen

Brug dine point

Betal alt du køber med SAS EuroBonus Mastercard og saml værdifulde point. På sas.dk kan du læse mere om, hvordan dine point kan bruges til flyrejser, billeje eller hotelnætter.

 • Flyrejser
 • Hotel
 • Billeje
 • Opgraderinger
 • SAS EuroBonus Shop

Kreditkort med point

Kombinér SAS EuroBonus med et af vores kreditkort og betal med kort i udlandet eller i Danmark, for at samle point til flyrejser, hotelnætter og billeje. Med SAS EuroBonus Mastercard samler du værdifulde point på alt du køber.

Læs mere og ansøg her!