Saml point sammen

Ekstrapoint på alle køb

Kom tættere på drømmerejsen! Saml flere SAS EuroBonus point med PointEarner - et ekstrakort for din partner eller andre familiemedlemmer.

Ekstrapoint i velkomst ved tre køb med kortet inden 30 dage (1.000 point for Mastercard og 2.000 point for Mastercard Premium).

Sammenlign vores kort

Alle køb på én og samme faktura

Med et PointEarner behøver den, der samler point sammen med dig, ikke være medlem af SAS EuroBonus for at få samme fordele og pointindtjening.

Som hovedkortsindehaver er du betalingsansvarlig for alle køb, og købsgrænsen skal dække både dit kort og PointEarner. Alle point overføres til din EuroBonus konto, og alle køb samles på én faktura, specificeret pr. kort.

Drømmerejse

En lang rejse til et fjernt land eller en intens weekend i en ny storby – gør dine store og små drømme til virkelighed. Hvad venter du på?

Oplevelser

Dufte, smage, lyde. Fyld dine dage med nye oplevelser, uanset om det gælder en længe ventet koncert eller et spontant restaurantbesøg.

Samme fordele for kun 95 kr./år

Saml EuroBonus point hurtigere med PointEarner – et ekstrakort for din partner eller andre familiemedlemmer over 18 år. Du kan ansøge om et PointEarner for kun 95 kr. om året. Udfyld og send din ansøgning til os.

Ansøg om PointEarner