Point med Mastercard

Du får point på alt, som du køber med Mastercard, uanset om det er flybilletter og restaurantbesøg eller et par nye sko. Pointene kan du herefter bruge til at booke bonusrejser hos SAS eller købe varer eller oplevelser i SAS EuroBonus programmet.

Alle dine køb konverteres til SAS EuroBonus Ekstrapoint:

  • 10 Ekstrapoint/100 kr. på alle køb i danske kroner
  • 15 Ekstrapoint/100 kr. når du betaler i lokal valuta i udlandet
  • 20 Ekstrapoint/100 kr. når du køber flybilletter hos SAS

Når du er i udlandet, kan du en gang imellem blive spurgt, om du vil betale i danske kroner. Vi anbefaler, at du siger nej tak og i stedet betaler i lokal valuta. I de fleste tilfælde får du nemlig en bedre kurs, hvis du vælger at blive opkrævet i landets lokale valuta – og du tjener flere Ekstrapoint.

Med SAS EuroBonus Mastercard kan du optjene Ekstrapoint op til et samlet årligt kortforbrug på 200.000 kr.

På sas.dk kan du se, hvordan du kan bruge dine point

Vilkår for SAS EuroBonus point

  • Ekstrapoint kan anvendes til rejser, hotel, biludleje og i SAS' webshop, men er ikke niveaubestemmende og påvirker ikke dit medlemsniveau hos SAS EuroBonus.
  • Du får ikke Ekstrapoint, når du foretager kontanthævninger.
  • Du optjener ikke Ekstrapoint ved pengeoverførsel mellem privatpersoner, med mindre betaling sker til et registreret forretningssted, fx med et 5-cifret MobilePay nummer.
  • De Ekstrapoint, du får i velkomst, sættes ind på din EuroBonus konto senest tre måneder efter dine køb, under forudsætning af at du stadig har kortet, når pointene overføres, og ikke har haft et kort de seneste to år.
  • Statuspoint kan forhøje dit medlemsniveau hos SAS, men kan ikke anvendes til køb af bonusrejser eller andre produkter i EuroBonus-programmet.  Statuspointene beregnes som 25% af månedens optjente Ekstrapoint via kortet. Pointene registreres direkte på din EuroBonus-konto senest den 10 måneden efter. Gælder kun Mastercard Premium.
  • Hvis det kan sandsynliggøres at en række af transaktioner er uden reelt indhold og hovedsageligt er gennemført med det formål at optjene EuroBonus point, er kortudsteder berettiget til at se bort fra transaktionen ved tilskrivning af bonus point.

Læs mere om SAS EuroBonus point