Point med Premium

Du får point på alt, som du køber med Mastercard Premium, uanset om det er flybilletter og restaurantbesøg eller et par nye sko. Pointene kan du herefter bruge til at booke bonusrejser hos SAS eller købe varer eller oplevelser i SAS EuroBonus programmet.

Alle dine køb konverteres til SAS EuroBonus Ekstrapoint:

  • 15 Ekstrapoint/100 kr. på alle køb i danske kroner
  • 20 Ekstrapoint/100 kr. når du betaler i udenlandsk valuta
  • 25 Ekstrapoint/100 kr. når du køber flybilletter hos SAS

Når du er i udlandet, kan du en gang imellem blive spurgt, om du vil betale i danske kroner. Vi anbefaler, at du siger nej tak og i stedet betaler i lokal valuta. I de fleste tilfælde får du nemlig en bedre kurs, hvis du vælger at blive opkrævet i landets lokale valuta – og du tjener flere Ekstrapoint.

På sas.dk kan du se, hvordan du kan bruge dine point

1.000 point hver måned

 

Når du bruger dit Mastercard Premium kan du få op til 12.000 niveaubestemmende point om året, der kan forhøje dit EuroBonus niveau hos SAS. Du får 1.000 point, hver måned du anvender kortet. Gælder ikke kontanthævninger.

Pointene egistreres direkte på din EuroBonus konto hos SAS og kan ikke anvendes til at købe bonusrejser eller andre produkter i EuroBonus programmet.

 

Ingen grænser med Mastercard Premium

Med Mastercard Premium har du ikke bare flere fordele – du har også ubegrænset pointindtjening, og du kan derfor tjene lige så mange point med kortet, som du har lyst til.

Vilkår for SAS EuroBonus point

  • Ekstrapoint kan anvendes til rejser, hotel, biludleje og i SAS' webshop, men er ikke niveaubestemmende og påvirker ikke dit medlemsniveau hos SAS EuroBonus.
  • Du får ikke Ekstrapoint, når du foretager kontanthævninger.
  • De Ekstrapoint, du får i velkomst, sættes ind på din EuroBonus konto senest tre måneder efter dine køb, under forudsætning af at du stadig har kortet, når pointene overføres, og ikke har haft et kort de seneste to år.
  • Statuspoint kan øge dit medlemsniveau hos SAS EuroBonus, men kan ikke anvendes til at købe bonusrejser eller andre produkter i EuroBonus programmet. Du får 1.000 point, hver måned du anvender kortet. Gælder kun for Mastercard Premium.
  • Hvis det kan sandsynliggøres at en række af transaktioner er uden reelt indhold og hovedsageligt er gennemført med det formål at optjene EuroBonus point, er kortudsteder berettiget til at se bort fra transaktionen ved tilskrivning af bonus point.

Læs mere om SAS EuroBonus point

Customer service