Point med Premium

Du får point på alt, som du køber med Mastercard Premium, uanset om det er flybilletter og restaurantbesøg eller et par nye sko. Pointene kan du herefter bruge til at booke bonusrejser hos SAS eller købe varer eller oplevelser i SAS EuroBonus programmet.

Alle dine køb konverteres til SAS EuroBonus Ekstrapoint:

  • 15 Ekstrapoint/100 kr. på alle køb i danske kroner
  • 20 Ekstrapoint/100 kr. når du betaler i lokal valuta i udlandet
  • 25 Ekstrapoint/100 kr. når du køber flybilletter hos SAS

Når du er i udlandet, kan du en gang imellem blive spurgt, om du vil betale i danske kroner. Vi anbefaler, at du siger nej tak og i stedet betaler i lokal valuta. I de fleste tilfælde får du nemlig en bedre kurs, hvis du vælger at blive opkrævet i landets lokale valuta – og du tjener flere Ekstrapoint.

På sas.dk kan du se, hvordan du kan bruge dine point

Statuspoint hver måned

Når du bruger dit Mastercard Premium, optjener du samtidig Statuspoint, som kan forhøje dit medlemsniveau hos SAS. Statuspointene beregnes som 25% af månedens optjente Ekstrapoint via kortet. Optjener du 4.800 Ekstrapoint i maj, får du 1.200 Statuspoint for denne måned. Beregningen inkluderer også køb fra tilknyttede PointEarner. Der er ingen øvre grænse for hvor mange Statuspoint du kan optjene hvert år. Fra 1. maj 2024 indføres et minimum på 500 Statuspoint, for de måneder du bruger kortet.

Pointene registreres direkte på din EuroBonus-konto hos SAS. Pointene kan ikke anvendes til køb af bonusrejser eller andre produkter i EuroBonus-programmet.

Læs mere om, hvordan du optjener point

Ingen grænser med Mastercard Premium

Med Mastercard Premium har du ikke bare flere fordele – du har også ubegrænset pointindtjening, og du kan derfor tjene lige så mange point med kortet, som du har lyst til.

Vilkår for SAS EuroBonus point

  • Ekstrapoint kan anvendes til rejser, hotel, biludleje og i SAS' webshop, men er ikke niveaubestemmende og påvirker ikke dit medlemsniveau hos SAS EuroBonus.
  • Du får ikke Ekstrapoint, når du foretager kontanthævninger.
  • Du optjener ikke Ekstrapoint ved pengeoverførsel mellem privatpersoner, med mindre betaling sker til et registreret forretningssted, fx med et 5-cifret MobilePay nummer.
  • Du får ikke Ekstrapoint på køb, som foretages med et andet kort end SAS EuroBonus Mastercard & Mastercard Premium, fx Curve og lignende tjenester.
  • De Ekstrapoint, du får i velkomst, sættes ind på din EuroBonus konto senest tre måneder efter dine køb, under forudsætning af at du stadig har kortet, når pointene overføres, og ikke har haft et kort de seneste to år.
  • Statuspoint kan forhøje dit medlemsniveau hos SAS, men kan ikke anvendes til køb af bonusrejser eller andre produkter i EuroBonus-programmet.  Statuspointene beregnes som 25% af månedens optjente Ekstrapoint via kortet. Du får minimum 500 Statuspoint for de måneder du bruger kortet. Pointene registreres direkte på din EuroBonus-konto senest den 10 måneden efter. Gælder kun Mastercard Premium.
  • Hvis det kan sandsynliggøres at en række af transaktioner er uden reelt indhold og hovedsageligt er gennemført med det formål at optjene EuroBonus point, er kortudsteder berettiget til at se bort fra transaktionen ved tilskrivning af bonus point.

Læs mere om SAS EuroBonus point

Customer service